۱۳۸۸ بهمن ۷, چهارشنبه

جملاتی درباره دوستی

عاشقانه ها در تمام نقاط دنیا دوستی‌ها یکسان هستند ؛ درست است که در این دوره و زمانه پیدا کردن یک دوست و همراه خوب بسیار سخت شده ، اما وقتی کسی را پیدا می‌کنید که می‌بینید با خوبی‌ها و بدیهای شما کنار می‌آید دیگر دوست و همراه ندارید که وی را از دست بدهید .

افراد مشهور عقاید مختلفی در مورد دوستی دارند ؛ ما در این مقاله به برخی از این سخنان اشاره می‌کنیم:


هنری فورد می‌گوید:
"بهترین دوست و همراه من کسی است که از من بهترین را بسازد". هنری فورد به ما یادآوری می‌کند که یک دوست و همراه خوب باید فردی باشد که از شما بهترین فرد ممکن را بسازد. اگر وقت مان را با مردمی می‌گذرانیم که ما را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند و ما را به زندگی بهتر هدایت می‌کنند ، پس در مسیر درستی قرار گرفته ایم .

برخی هم عقیده دارند که بهترین دوست و همراه تو کسی است که تو را همانطور که هستی ببیند و نخواهد که تو را تغییر دهد.آلبرت‌هابارد عقیده دارد:" دوست و همراهتو کسی است که همه چیز را در مورد تو می‌داند ،‌و باز هم دوستت دارد".

برای آنهایی که گرفتار مشکل هستند ، یک دوست و همراه کسی است که بیشتر از همه با شما صادق است و به شما اعتماد به نفس می‌بخشد. با وجود آنهاست که می‌توانید از پس مشکلات‌تان برآیید و انعطاف پذیر باشید. چنانچه جورج هربرت می‌گوید:" بهترین آینه شما دوست و همراه قدیمی‌تان است. " این افراد ما را به خوبی می‌شناسند ، آنها هستند که می‌توانند به ما بگویند ما کجای مسیر زندگی مان قرار داریم و براستی که هستیم.

رالف والدو امرسون می‌گوید:
" دوست و همراه من کسی است که قبل از اینکه وی را پیدا کنم ،‌بلند فکر می‌کردم". دوست و همراه واقعی کسی است که ما را محدود نکند و ‌همانطور که هستیم ما را بپذیرد.

زمانیکه شخصی درگیر یک مشکل شدید عاطفی می‌شود ، یک دوست و همراه باید در کنار او باشد. مارلین دیتریچ به وفاداری دوستان اشاره می‌کند و می‌گوید:" دوست و همراه شما کسی است که زمانیکه مشکلی دارید و ساعت 4 صبح بیدارش می‌کنید ، از دست شما ناراحت نشود".

۱۳۸۸ بهمن ۴, یکشنبه

آموزش خودارضایی در کتاب سال برگزیده ادبی

ادبیات آموزش خودارضایی در کتاب سال برگزیده ادبی خبرآنلاين : این مجموعه داستان کوتاه که در سال 86 در یک جایزه ادبی خصوصی عنوان کتاب سال را گرفته تا امروز 8 بار تجدید چاپ شده است و همچنان مملو از توصیفات غیر اخلاقی و زننده است.


به گزارش خبرآن‌لاین، مجموعه داستان‌های کتاب مذکور که در سال 1386 مجوز انتشار گرفته و در سال 87 برنده جایزه ادبی خصوصی «ر» شده از سوی انتشارات «چ» روانه بازار نشر شده است.

نویسنده این کتاب در داستان‌های هفت‌گانه خود علاوه بر تمسخر قشر متدین و اصیل کشور و حتی دفاع مقدس و مفهوم شهادت، بر نوعی ترویج بی‌بندوباری گفتاری در این قشر تاکید دارد و در تمام داستان‌ها و شخصیت‌های خلق‌شده اش این نکته را تکرار می‌کند.

وی در یکی از داستان‌های این مجموعه به نام چشم‌های آبی عمو اسد، ضمن ادامه روند تحقیر باورهای مذهبی و عبور از این دالان تحقیر و تمسخر به وادی مرگ و بیان عقایدش در خصوص مرگ، به توصیف صحنه‌هایی زننده در کلاس مدرسه خود می‌پردازد و خودارضایی یکی از همکلاسی‌هایش را پیش چشم همه در کلاس به تصویر می‌کشد.

بیان توصیف‌های زننده و فحاشی‌های زیاد از سوی نویسنده به حدی است که در برخی داستان‌ها؛ «فحش» مبنای اصلی داستان است و گاه 20 درصد داستان را به خود اختصاص می دهد. این نگارش نه تنها ظلمی به مردم مشکین‌شهر؛ زادگاه نویسنده است بلکه نوعی ترویج ادبیات سخیف و بی‌حدومرزی است که آن را به خانواده‌های متدین و ظاهرا اصولگرا نسبت داده به طوری که فرزندان کوچک این خانواده ها از جمله شخصیت راوی و دوستانش نیز «تفریح» خود را در فحاشی به دیگران به خصوص فحش‌های خانواده می‌دانند!


به گزارش خبرنگار ما، این کتاب تا امروز بیش از 8 بار تجدید چاپ شده و گویا مسئولان سخت‌گیر اداره کتاب ارشاد که عکس‌های انقلاب را هم ممیزی‌ می‌کنند هنوز این مجموعه داستان را نخوانده‌اند.

شایان ذکر است صفارهرندی، وزیر سابق فرهنگ و ارشاد در طول چهارسال تصدی این پست بارها بر این نکته که مدیریت فرهنگی در دوره اصلاحات روزانه یک کتاب علیه دین و اخلاق اجتماعی منتشر می‌کرده، موضع گیری می‌کرد.